Denizevleri 212. Sokak No:7 Atakum/SAMSUN
+90536 973 4679

Papaz büyüsü yaptırmak istiyorum ve bozdurmak istiyorum. !!

Papaz Büyüsü
Değerli ziyaretci kardeşim,Kutsal Kitap’a göre hepimiz bu dünyada misafiriz ve yine Kutsal Kitap’a göre bu dünyanın egemeni şeytan’dır, (İncil Yuhanna 12:31, Yuhanna 14:30, Yuhanna 16:11 ve diğerleri), Adem ve Havva’nın işlediği günahtan dolayı malesef bu dünyada acılar, ızdıraplar vardır ve bu durumda olan bazı dostlarımız bunlara çözüm olarak her yolu denemekte ve belkide en son çare olarak kendilerine ruhani bir destek aramaktadırlar,Belkide bunun başında büyü, sihir, muska v.s. ler gelmektedir, bunu ya çevrenizde daha önce yaptıran kişilerin tavsiyesi veya internet üzerinde araştırarak yaptırmaya çalışmaktadırlar ve örneğin google girip PAPAZ BÜYÜSÜ diye yazdığınızda karşınıza onlarca, yüzlerce SÖZDE PAPAZ BÜYÜSÜ YAPAN, PAPAZ BÜYÜSÜ bozan websiteler çıkmakta ve kendileri hakkında güzel methiyeler düzmekte sözde diplomalardan bahsetmektedirler ve malesef bunlara inanan çaresiz kardeşlerimiz son bir umutla bunlara güvenlerini, paralarını ve umutlarını teslim ediyorlar,Değerli kardeşim eğer bir insan Büyü yaparak birçok şey elde edebiliyorsa neden kendi kendilerine büyü yapıp herşeylerini harika birşekilde halletmek yerine sizden koparacakları !!!!! yüzlerce liranın peşinde koşuyorlarki? Veya adı üzerinde PAPAZ büyüsü diye tabir edilen şeyi nasıl olurda bir papaz olmayan kişiler yapabilirki? bu doktor olmayan kişiye gidip kendinizi ameliyat yaptırmak gibi birşey değilmidir? Lütfen böyle safsatalara inanmayın, onlar sadece paranızı ve umutlarınızı çalmak için oradadırlar,Ancak şunuda söylemek istiyorumki Hiçbir kilise papazıda papaz büyüsü yapmaz çünkü bunu yapanlar lanetlenmiştir, 2.Kr.21: 6 Oğlunu ateşte kurban etti; falcılık ve büyücülük yaptı. Medyumlara, ruh çağıranlara danıştı. RAB’bin gözünde çok kötülük yaparak O’nu öfkelendirdi. Bu gibi binlerce ayet vardır, Ancak yine Tanrı kendi kahinlerine, kendi din adamlarına yetki vermiştir, Mat.10: 1 İsa on iki öğrencisini yanına çağırıp onlara kötü ruhlar üzerinde yetki verdi. Böylece kötü ruhları kovacak, her hastalığı, her illeti iyileştireceklerdi.
Mar.16: 17-18 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar, yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek.” 
Size tavsiyemiz odurki, Lütfen böyle bir sorununuz olduğunda paranızı ve umudunuzu sözde medyumlara v.s.’lere kaptırmayın Tanrı’nın emrettiği gibi (İsa Mesih’in adıyla istemek) dua edin veya sizin için dua etmesi için imanla bir din adamına ulaşın (Medyum ve falcılara değil) Tanrı’nın dediği gibi iki kişi aynı dua’da Tanrı’ya yalvarırsa Rab onların duasını şimdiden kabul etmiştir,Bu konuda Papaz büyüsü ve Papaz büyüsü yapan sözde kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir